Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, ser żółty, miód naturalny, sałata, ogórek świeży, rzodkiewka, herbata z cytryną, pomarańcza.
Obiad: Żurek z ziemniakami i kiełbasą, pulpeciki, kasza kuskus, marchewka gotowana, kompot.
Podwieczorek: Bułka żytnia z masłem, filet z indyka, sałata, pomidor, ogórek kiszony, herbata owocowa, owoc.
Śniadanie: Płatki ryżowe na mleku, pieczywo mieszane z masłem, szynka wiejska, sałata, ogórek kiszony, papryka, herbata z cytryną, marchewka.
Obiad: Barszcz ukraiński, pierogi z mięsem, ogórek kiszony, lemoniada.
Podwieczorek: Zapiekanki z szynką i serem żółtym, ketchup, herbata miętowa z cytryną, owoc.
Śniadanie: Kakao na mleku, pieczywo mieszane z masłem, pasztet drobiowy, ser żółty, ogórek kiszony, sałata, rzodkiewka, herbata z cytryną, marchewka.
Obiad: Rosół z makaronem, kotlet schabowy, ziemniaki, mizeria, kompot.
Podwieczorek: Racuchy z powidłami, herbata miętowa z cytryną, owoc.
Śniadanie: Płatki owsiane na mleku z rodzynkami, pieczywo mieszane z masłem, polędwica drobiowa, sałata, pomidor, ogórek kiszony, herbata z cytryną, marchewka.
Obiad: Krupnik, kotleciki hiszpańskie, ziemniaki, warzywa gotowane na parze, herbata miętowa.
Podwieczorek: Grahamka z masłem, pasta mięsna z jakiem, ser żółty, sałata, ogórek świeży, papryka, herbata rumiankowa z cytryną, owoc.
Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, jajecznica ze szczypiorkiem, sałata, ogórek kiszony, rzodkiewka, herbata z cytryną, marchewka.
Obiad: Kalafiorowa, filet z miruny, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty, kompot.
Podwieczorek: Budyń śmietankowy, biszkopty, herbata owocowa z cytryną, owoc.